torsdag 4. august 2011

Bakt potet med BBQ-kjøttdeig


Herlig bakt potet fylt med
BBQ-kjøttdeig, toppet med
bacon og purre?
Rømmeklatt ved siden av?
JA TAKK!

Oppskrift fra tvilling-medmatmonster;
Linn! 

Til 4 veldig sultne personer:

8 middels store poteter
400 gr kjøttdeig/karbonadedeig
BBQ-saus
(vi brukte en spansk) 
1 purre
1 pk bacon
1 beger rømme

1) Kjøp bakepoteter, 
eller surr rundt aluminiumsfolie sjøl.
Steikes i midten av ovnen
på ca. 200 grader i ca 1-1.5 time.
Kommer an på størrelsen av poteten.
Stikk med gaffel for å kjenne om 
de e klar.

2) Steik kjøttdeig og rør inn BBQ-saus.

3) Finhakk purre (la den være rå)
og steik bacon i små biter.

Serveres med en klatt rømme. 

Då gjenstår det bare å dandere og spise!
Velbekomme! 

2 kommentarer:

Bea sa...

så genialt med kjøttdeig til bakepoteter, dette blir jo en hel middag.

Har foresten en Giveaway på bloggen min nå, bli med da vel :o)

Hilsen Bea

Matmonsteret sa...

Hei Bea!
Det smaker kjempegodt, og som du sier blir det en hel middag!
Herlige saker ;)

Ha en super kveld!