søndag 14. august 2011

Pizza med kryddersalami og soltørkete tomater


Du trenger:



Pizzabunn:
2,5 dl lunkent vann
25 gram gjær
ca 1/2 ts havsalt
2 ss olivenolje
5-6 dl hvetemel

Fyll:
Kryddersalami 
(eg brukte med ekstra pepper)
Tomat
Løk
Norvegia
Soltørket tomat
+ litt olivenolje 

Deigen:
1) Bland sammen alt sammen, 
og kjør det i en kjøkkenmaskin eller 
elt for hånd til deigen e smidig og lett.
Hold igjen litt av melet sånn at du ikkje 
ender opp med en hard deig.


2) La heve i 30 min på et lunt sted.
Kjelve ut deigen til et rundt pizzaemne.

3) Kjør soltørket tomat i en blender.
Tilsett ekstra olje om nødvendig.

4) Fordel soltørket tomat utover pizzadeigen.
Strø over ost.

5) Skjær tomat og løk i skiver.
Legg over osten.
Tilslutt legger du over kryddersalamien.

6) Steikes på 250 grader i ca 10-15 min.
Følg med på osten ;) 




Ingen kommentarer: