mandag 13. juni 2011

Pizza med tomat, fetaost og ruccola

 Dagens middag, en enkel pizza toppet med ruccola... 
Ideelt sett skulle det vært en god parmaskinke
på også, men den delen kan du ta deg av ;)

Du trenger:

Pizzabunn:
2,5 dl lunkent vann
25 gram gjær
ca 1/2 ts havsalt
2 ss olivenolje
5-6 dl hvetemel


1) Bland sammen alt sammen, og kjør det i en kjøkkenmaskin
eller elt for hånd til deigen e smidig og lett. 
Hold igjen litt av melet sånn at du ikkje ender opp med en hard deig.
Skru på steikeovnen, minst 250 grader.

2) La heve i 30 min på et lunt sted.
Kjelve ut deigen til et rundt pizzaemne.

3) La deigen forsteike i ovnen i 3-5 minutter.

Topping:
Norvegia
Fetaost
Tomat
Løk
Ruccola
Parmaskinke

4) Legg på ønsket fyll, steik videre til pizzaen e gylden og fin.
Strø over frisk ruccola ;)



4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg elsker bloggen din!! Og er innom så ofte som bare mulig, blir skikkelig inspirert:)
Denne pizzaen kan jeg nesten ikke vente med å få prøvd:)

Matmonsteret sa...

Heisann!
Så kjekt å høre! Tusen takk :)
Denne pizzaen e frisk og god, prøv i vei! :D

Line sa...

Mmmmm...Er i alle fall liten tvil om at det vart mykje spennande inspirasjon i pizzavegen av denne utfordringa:o) Har meg ei skikkeleg surferunde no, og prøvar å legge att spor etter meg hos alle:o))

Matmonsteret sa...

Superkjekt at du gjør det!
Eg bør absolutt bli flinkere til å kommentere hos andre! Og være mindre treig med å svare på mine egne.. *kremt*
Orsak! ;)