lørdag 10. juli 2010

Bruschetta, akkurat som i Italia


Bruchetta finnes i mange former og varianter, men i dag vil eg dele en type som eg fikk servert på ferie i italia for litt over en uke siden..
Denne varianten e ganske lett å lage og fokuserer på naturlige smaker..

Eg brukte disse ingrediensene:



Altså: En god olivenolje, mozarella, modne tomater, hvitløk, frisk basilikum, baguetter. Du kan også bruke svære brødskiver skjært på langs.

Dette gjør du:
Skjær baguettene i to på langs,hell over og gni inn olivenolje i baguetten. Finhakk hvitløk og strø over. (Eg bruker to kinesiske hvitløk, for noen kan det bli litt mye).
Skjær tomat og mozarella i skiver, og legg på langs ved siden av hverandre på baguetten. Legg ved noen blader basilikum, og hell litt olje over hele herligheten.
Steikes i ovnen på 200 grader til osten er gylden.

Serveres med fersk basilikum og et dryss olivenolje.

Enjoy!

1 kommentar:

Gunhild sa...

Nam, denne så god ut! Må prøves snart!