onsdag 4. mai 2011

Spinatpasta med hvitløk og chili


En kjapp og enkel liten godsak..

Til 1 person:
50 gr valgfri pasta
100 gr spinat
1 fedd hvitløk
1 chili
(Eg brukte 1/2 gul habanero)
1/2 rødløk
1 dl fløte
Litt parmesan
Olivenolje 

1) Kok pasta i rikelig saltet vann

2) Finhakk hvitløk og chili, 
fres lett i litt olivenolje.
Tilsett rødløk og surr på svak varme.

3) Når pastaen e klar, hiver du oppi spinaten. 
Det kan se mye ut,
men den synker fort sammen.


4) Hell over fløten, og la den koke inn 
på svak varme.
Du kan gjerne krydre med salt og pepper.

5) Tilslutt slenger du oppi pastaen 
og blander.

Serveres med et dryss parmesan 
og gjerne litt tomat.


4 kommentarer:

En rosa fugl sa...

Det så veldig appetittelig ut! :D

swimzy sa...

Åh ser nydelig ut :)

Matmonsteret sa...

Det smakte fortreffelig ;) hehe..

Gunhild sa...

Digg :D