torsdag 5. mai 2011

Kyllingpasta med mango


En herlig sommerlig pasta 
med mango coming your way..

4 porsjoner:

4 kyllingfileter
2 modne mangoer
300 gram pasta
1 dl rosiner
1 rødløk
2 fedd hvitløk
1 ts kanel
1 ts paprikapulver
1/4 ts kardemomme
1/2 ts spisskummen
1/2 ts kajennepepper
1 ss gurkemeie
 Salt
Olje 

1) Skjær kylingfileten i biter.
Bland sammen krydderet og gni det inn i kyllingen.
La det stå under plast en halvtime.

2) Kok pasta i rikelig saltet vann. 

3) Finhakk hvitløk og litt av løken,  
fres dette på middels varme i  
litt olje.
 Hiv oppi kyllingen og steik til den e
gjennomsteikt.

4) Skjær mango i ruter.
Grovhakk resten av løken.
Tilsett løk og rosin i pannen litt før 
kyllingen e ferdig.
Bland inn mangoen og la den varmes.
Tilslutt vender du inn pastaen og lar det surre 
på svak varme et minutt eller to.  

Serveres gjerne med et dryss fersk koriander.



 
 
 


4 kommentarer:

En rosa fugl sa...

Fikk servert kylling i mangochutney-greie en gang til middag og det var awesome godt! Mango er derfor noe jeg kunne ha prøvd i andre settinger. Kylling og mange men på en annen måte. Denne oppskriften ser fin ut. Føler meg litt som en mat-stalker siden jeg ofte er inne her og kommenterer men har jo sånn bloggeroversikt som jeg titter på:P

Matmonsteret sa...

Ja, mangochutney e supert! Om den e hjemmelaget vel å merke.. Synes ikkje butikken sin e noe god ;)
Men du e no ingen stalker, synes bare det e kjempekoselig at du legger igjen kommentar eg :D

Fragola sa...

åH! Det så og hørtes godt ut! Det vil jeg prøve!
Fin blogg du har, her vil jeg lese mer! Har prøvd oreo-kjeks-oppskriften din i melk, gluten og sukkerfri variant. De ble bra! :-)

Matmonsteret sa...

Tusen takk, det var en fin og krydret smak :D
Det e bare til å lese i vei, bare hyggelig det!
Så oppskriften no ja, virker super!
Ha en fin helg :)