brukes til så mangt.
En sprø hasselbackpotet
fylt med hvitløk og smør
smaker utrolig godt.
Et dryss parmesan på toppen,
e prikken over i'en.
Du trenger:
Potet, gjerne nypotet
Smør/olivenolje
Hvitløk
Salt & pepper
Parmesan
1) Vask poteten og tørk den.
Skjær tynne snitt på tvers nesten
ned til bunnen av poteten.
Hvis poteten e ustødig, skjærer du av litt av
bunnen sånn at den står stødig.
2) Skjær hvitløk i tynne skiver,
press de ned mellom sprikene i poteten.
3) Bruk en kniv til å smøre over litt smør
over potene og litt ned i sprekkene.
Evt. kan du gni olivenolje inn over hele poteten,
då blir den skikkelig sprø.
4) Dryss over litt salt og pepper,
og steik poteten på 225 grader i ca
60 min, eller til den e er gylden og sprø.
Dryss over revet parmesan, og server!
Tips: Lag urtesmør av smør, timian, rosmarin osv. Supergodt!
Tips: Lag urtesmør av smør, timian, rosmarin osv. Supergodt!
2 kommentarer:
Åh, dette er så godt! Vi kan jo forhåndsbake hasselbackpoteter og så varme opp på grillen som tilbehør :D
Ja, det e en super idé ;)
Legg inn en kommentar