Eg e veldig glad i italiensk mat,
og for min del trenger eg ikkje
å ha kjøtt i en pastarett.
En god ost eller to kan virkelig
gjøre susen!
Til 1 stor porsjon:
50 gr spaghetti
1 boks tomat, avsilt
1 ss sukker
1 dl ricotta
1 håndfull basilikum
3 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
Salt & pepper
1) Kok spaghetti med rikelig saltet vann.
Sil av vannet.
2) Surr hvitløk i litt olje, og hiv oppi avsilte tomater
og sukker. Krydre med salt og pepper.
Det aller beste hadde vært
å bruke cherrytomater som du
å bruke cherrytomater som du
rister i ovnen på 175 grader i 30 min.
3) Tilsett spaghettien og la det varmes.
4) Ideelt sett hadde eg laget pesto,
men eg manglet pinjekjerner.
Då ble basilikumsolje, og den
lager du ved å blande sammen
1 finhakket hvitløksfedd med
basilikum og litt olivenolje
i en blender.
5) Server pastaen med basilikumsolje
og ricotta på toppen.
Eg hadde også et dryss parmesan.
Eg hadde også et dryss parmesan.
3 kommentarer:
Ricotta er bare helt fantastisk godt og dette så helt nydelig ut. Fikk en pizza med ricotta på toppen i Italia nå nylig og det var også nam nam.
Feil webadresse i linken min!
Hei Eva :)
Tusen takk, det var kjempegodt!
Ricotta e herlig!
Ha en super påske ;)
Legg inn en kommentar