onsdag 13. april 2011

Kyllingsalat med pære og potet


I dag kommer det en sommerlig
salat med kylling, pære og potet.
Den har også en kesamdressing 
med basilikum.

Til 1 stor porsjon:

1 kyllingfilet/ grillet kylling
1 pære
1 potet
1/2 rødløk
1 egg
4 ss kesam
frisk basilikum


1) Skjær poteten i terninger og steik den
i litt olje.

2)  Skjær kylling i biter og steik den,
eller varm den om du har grillet kylling.
Sleng oppi løken helt til slutt. 

3)  Kok egget og skjær opp pære i terninger.

4) Kjør litt kesam og fersk basilikum i en blender.
Hvis den ikkje blandes, kan du tilsette litt væske.
Litt nøytral olje kan gjøre susen.

5) Bland inn dressingen med alle ingrediensene,
serveres med egg.






1 kommentar:

Gunhild sa...

Åh, det så godt ut:D