Dagens middag, en enkel pizza toppet med ruccola...
Ideelt sett skulle det vært en god parmaskinke
på også, men den delen kan du ta deg av ;)
Du trenger:
Ideelt sett skulle det vært en god parmaskinke
på også, men den delen kan du ta deg av ;)
Du trenger:
Pizzabunn:
2,5 dl lunkent vann
25 gram gjær
ca 1/2 ts havsalt
2 ss olivenolje
5-6 dl hvetemel
1) Bland sammen alt sammen, og kjør det i en kjøkkenmaskin
eller elt for hånd til deigen e smidig og lett.
Hold igjen litt av melet sånn at du ikkje ender opp med en hard deig.
Skru på steikeovnen, minst 250 grader.
2) La heve i 30 min på et lunt sted.
Kjelve ut deigen til et rundt pizzaemne.
3) La deigen forsteike i ovnen i 3-5 minutter.
Topping:
Norvegia
Fetaost
Tomat
Løk
Ruccola
Parmaskinke
4) Legg på ønsket fyll, steik videre til pizzaen e gylden og fin.
Strø over frisk ruccola ;)
Skru på steikeovnen, minst 250 grader.
2) La heve i 30 min på et lunt sted.
Kjelve ut deigen til et rundt pizzaemne.
3) La deigen forsteike i ovnen i 3-5 minutter.
Topping:
Norvegia
Fetaost
Tomat
Løk
Ruccola
Parmaskinke
4) Legg på ønsket fyll, steik videre til pizzaen e gylden og fin.
Strø over frisk ruccola ;)
4 kommentarer:
Jeg elsker bloggen din!! Og er innom så ofte som bare mulig, blir skikkelig inspirert:)
Denne pizzaen kan jeg nesten ikke vente med å få prøvd:)
Heisann!
Så kjekt å høre! Tusen takk :)
Denne pizzaen e frisk og god, prøv i vei! :D
Mmmmm...Er i alle fall liten tvil om at det vart mykje spennande inspirasjon i pizzavegen av denne utfordringa:o) Har meg ei skikkeleg surferunde no, og prøvar å legge att spor etter meg hos alle:o))
Superkjekt at du gjør det!
Eg bør absolutt bli flinkere til å kommentere hos andre! Og være mindre treig med å svare på mine egne.. *kremt*
Orsak! ;)
Legg inn en kommentar