onsdag 15. juni 2011

Kylling med kikerter og bønner


Gårsdagens lunsj bestod av marinert kylling,
kikerter, grytebønner, chili og revet agurk.
Forfriskende!


Til 1 pers:

1 kyllingfilet

Marinade: 
Mild Curry Madras krydderblanding
Evt: 1 ts karri, 1 ts cumin, 0.5 ts hvitløkspulver
Litt olje 

100 gr kikerter
100 gr grytebønner/salatbønner
1/2 chili
1/2 agurk

1) Skjær kyllingen i biter og rør sammen marinaden.
Bland det sammen, og la det marineres en times tid.

2) Steik kyllingen sammen med hakket chili.

3) Hiv oppi kikerter og bønner på slutten, 
så blir de varme de også.

4) Skrell av skallet på agurken,
og rasp av lange remser med en ostehøvel eller
potetskreller osv.

Og så var det lunsj!