lørdag 22. januar 2011

Rosenkål- og spinatsuppe


Ser dette litt helsefreak ut? Muligens.

Det ser kanskje ikkje godt ut heller?

Men én ting kan eg fortelle, det e supergodt! Så lenge du har grønnsaksbuljong, så blir det namnam!


Til 6 porsjoner:

Rosenkål, 600 gr, frossen

Spinat 250 gr, frossen

Grønnsaksbuljong, 3 terninger

Vann, 1 liter

Evt litt lettmelk.

Til pynt: En liten sprut fløte



Kok opp grønnsakene med vann og buljong i ca 15 min.

Kjør alt i en blender for "kremete" konsistens. Tilsett evt pepper.

Sunt, godt, billig og enkelt!


2 kommentarer:

Gunhild sa...

Kult! Må prøves :D Sunt og godt tipper jeg ;)

Matmonsteret sa...

Tror ikkje man kan få det særlig sunnere.. Og kalorifattig for den del.. Men eg følte vel ikkje akkurat at metthetsfølelsen varte i en evighet ;)