onsdag 26. januar 2011

Tacodip med tortillachips





Til fire porsjoner:
400 gr kjøttdeig
1 pk kremost naturell
1/2 boks rømme
1 glass salsa
4 vårløk
1 boks mais
Cheddar
Norvegia
Tacokrydder
Tortillachips

1) Steik kjøttdeig og bland inn tacokrydder. Hell over i en ildfast form.

2) Bland sammen kremost, rømme og salsa.


3) Skjær opp vårløk og strø over kjøttdeigen sammen med mais.

4) Riv en god del cheddar og mozarella i et rivjern, strø over i den ildfaste formen.

5) Tilsett rømmeblandingen og bland alt sammen i formen. Strø over litt ost på toppen.

6) Steikes ved 225 grader i ca 10-15 min.

Dipen serveres med tortillachips.

Skikkelig snadder! (og grådig usunt) ;)
Det ser nok litt grisete ut, og det e det og. Men fy søren så godt det e ;)

3 kommentarer:

Gunhild sa...

Åh, det så digg ut! Og så på en onsdag da ;)

Matmonsteret sa...

På en tirsdag.. :P Måtte nyte det før i dag vettu.. No går det i yoghurt.. Og den har klumper i.. Og det går jo ikkje! :(

Gunhild sa...

Ja, spekulerte litt på den altså, men du var lur ;) Huffda.. Hiv innpå med smertestillende og suppe/is, yoghurt uten klumper eller hva som går :(