søndag 30. januar 2011

Muffins med blåbær og skogsbær



Til 12 muffins:
1/2 kopp smeltet smør
1 kopp sukker
2 egg
1/2 kopp melk
2 kopper mel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ts kanel
100 gr blåbær (evt skogsbær eller bringebær)

1) Rør sammen egg, smeltet smør og melk.

2) Bland sammen mel, sukker, bakepulver, salt og kanel. Vend det forsiktig inn i det flytende.
Tilsett blåbær eller andre bær.



3) Steikes i muffinsformer på 200 grader i ca 15 min.
Følg med ;)

Tips: Strø gjerne over litt kanel og perlesukker på toppen av muffinsene før steiking.



I denne oppskriften brukte eg glutenfritt mel, og det går helt strålende!

2 kommentarer:

Gunhild sa...

Nam! :D
Vet du hva jeg har tenkt å prøve meg på? Bananmuffins og iskakemuffins (det siste har jeg ikke hørt om, men må være fult mulig tenker jeg).Og bananmuffins høres godt ut :D
<3 Muffins <3

Matmonsteret sa...

Bananmuffins har eg laget før, det e kjempegodt! Eg kommer på muffins-date! ;)
Iskakemuffins må jo være mulig det og! Kjør på! God idé :D