mandag 24. januar 2011

Couscous med kylling og annet digg



Til 3 personer:

3 porsjoner couscous
3 kylligfileter
15 små cherrytomater
2 små vårløk
1 basilikumplante (kjøpt på butikk)
1/2 boks creme fraiche
2 ss olivenolje
salt
pepper
smør

1) Steik kylligfiletene til de er gjennomsteikt, men møre. Enten i steikepanne eller i ovn.

2) Kok couscous som anvist på pakken. Bland inn litt smør. La den kjøles ned til den er lunken.

3) Skjær tomatene i to, kutt opp vårløk og ta av ca 1/3 av basilkumplanten (hakkes). Blandes inn i couscousen.

4) Lag basilikumdip ved å hive resten av basilikumen oppi en mixer, sammen med creme fraiche, olivenolje, salt og pepper. Kjøres til den er grønn og fin.

5) Skjær kyllingfiletene i biter.

6) Dandér! Serveres med dip til.

3 kommentarer:

Anonym sa...

NAM!! Skal lett prøves!
Kjøss fra Ida ;)

Gunhild sa...

Wow, skikkelig stilig bilde! Og maten så veldig god ut! :D Flinking!

Matmonsteret sa...

Prøv i vei! Utrolig godt, og ikkje minst enkelt ;)