lørdag 10. juli 2010
Bruschetta, akkurat som i Italia
Bruchetta finnes i mange former og varianter, men i dag vil eg dele en type som eg fikk servert på ferie i italia for litt over en uke siden..
Denne varianten e ganske lett å lage og fokuserer på naturlige smaker..
Eg brukte disse ingrediensene:
Altså: En god olivenolje, mozarella, modne tomater, hvitløk, frisk basilikum, baguetter. Du kan også bruke svære brødskiver skjært på langs.
Dette gjør du:
Skjær baguettene i to på langs,hell over og gni inn olivenolje i baguetten. Finhakk hvitløk og strø over. (Eg bruker to kinesiske hvitløk, for noen kan det bli litt mye).
Skjær tomat og mozarella i skiver, og legg på langs ved siden av hverandre på baguetten. Legg ved noen blader basilikum, og hell litt olje over hele herligheten.
Steikes i ovnen på 200 grader til osten er gylden.
Serveres med fersk basilikum og et dryss olivenolje.
Enjoy!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Nam, denne så god ut! Må prøves snart!
Legg inn en kommentar