tirsdag 20. juli 2010

Pasta med avokadokrem



Har du dårlig tid og et tomt kjøleskap?
Lag pasta med avokadokrem! Enkelt, og ikkje minst raskt!

Til to sultne pers:
2 modne avokadoer
250-300 gr pasta (gjerne tagliatelle, spaghetti)
Saften av en 1/2 sitron (evt sitronsaft på flaske)
50 gr cashewnøtter
Litt parmesan
Salt & pepper

Kok pasta i lettsaltet vann.
Rist cashewnøttene på moderat varme på en steikepanne.
Skjær avokadoen i biter og mos den i håndmikser. Tilsett sitronsaften, litt salt og masse pepper.



Hell av kokevannet på pastaen og bland inn avokadokremen. Strø over nøttene og riv fersk parmesan over hele herligheten.
Velbekomme!

(På bildene ser du at eg manglet cashewnøtter, men de gir en ekstra piff som e nødvendig å ha med) :)

1 kommentar:

Gunhild sa...

Åh, dette vil jeg prøve! så sykt godt ut :D