opp i hodet mitt, så då var det bare til
å sette i gang!
Til en liten langpanne:
7 dl havregryn
1 dl hvetemel
1 dl sammalt hvete, grov
1.5 dl brunt sukker
0.5 ts havsalt
0.5 ts bakepulver
3 ss varm honning
1.5 dl vann
6 ss bringebærsyltetøy
2 ss sesamfrø til topping
1) Bland sammen det tørre (minus sesamfrø).
2) Varm honning i mikroen og bland
dette inn i det tørre sammen med vann.
Kna blandingen.
3) Dekk en liten langpanne med bakepapir,
spre blandingen utover og trykk den flat og jevn.
4) Smør utover bringebærsyltetøy og strø over
havreblandingen du har til overs.
5) Steikes på 175 grader i ca. 30 min.
La havrebrikkene avkjøles før du skjærer de i firkanter.
De kan gjerne fryses!
Du kan gjerne tilsette nøtter i denne røren,
min anbefaling e valnøtter.
Et lite dryss kanel i bringebærsyltetøyet
kunne også vært godt.
Her finnes det vel egentlig uendelige muligheter.
Kos deg på kjøkkenet!
3 kommentarer:
Åh, det hørtes fantastisk godt ut! :D Får prøve meg på denne en dag tror jeg, bare med fruktose :)
Hei pa deg,
jeg lagde dette i gar med solbaersyltetoy og det 'smakte' som sommer! ;-)
takk for tipset
Gunhild: Kjør på! Men det brune sukkeret gjør litt av smaken om du spør meg ;)
Blir sikkert godt uansett :)
Mette: Så kjekt! Tenker det smakte sommer ja! Ha en super dag!
Legg inn en kommentar