En herlig couscous som kan brukes som hovedmåltid, eller som tilbehør.
Oppskrift inspirert av Nigella Lawson, men modifisert.
Til to pers. (hovedrett):
2 porsjoner couscous
1/2 granateple
en håndfull fersk koriander
2 terninger grønnsaksbuljong
1 ts kanel
1/2 ts cumin
1 ts paprikapulver
1/2 ts malt koriander
100 gr sultanarosiner (kjøpes på innvandrerbutikk)
1) Lag couscous som anvist på pakken. Kok opp rosinene sammen med couscousen.
2)Når couscousen er ferdig, blander du ut grønnsaksbuljongen i 1 dl kokende vann og tilsetter i couscousen. La dette trekke inn på avslått plate.
3) Krydre med kanel, cumin, koriander og paprikapulver. Du kan gjerne ta mer krydder enn i oppskriften, det e bare til å smake seg frem.
4) Rens granateplet og få vekk alt det hvite. Hakk opp fersk koriander.
5) Bland alt sammen når væsken har trukket inn i couscousen.
Denne retten gjør seg også ypperlig med steikt kyllingfilet.
Nyt det, for denne e virkelig god!
1 kommentar:
Vil prøve! Namnamnam <3
Legg inn en kommentar