torsdag 28. juli 2011

Lime-kylling


Liker du lime?
Då kommer du til å elske denne retten!
Fantastisk saftig og rik på smak, 
rett og slett kjempegod!
Dette e min tvillingsøster sin oppskrift,
så hipp hurra for Linn!

Til 4 porsjoner:

4 kyllingfileter
5 lime
1 beger rømme
4 porsjoner ris
ca. 100 gr mykt smør 
1 ts estragon

1) Vask limene, og tørk av.
Rasp av skallet, men ikkje den 
hvite delen. Finraspes.

2) Bland sammen mykt smør, 
limeskall og estragon.

3) Skjær snitt i kylligfiletene,
på langs.
Legg filetene i en ildfast form.
Dytt limesmøret ned i sprekkene.
Skjær limene i to, og press
ut all saften.
Hell over kyllingfiletene. 

Steikes på 200 grader i ca. 35-40 min.

4) Kok ris som anvist på pakken.

5) Når kyllingen e ferdig, 
blander du inn rømmen
i limekraften.

Det var vel ikkje så vanskelig vel?
Nyt en herlig rett! 


1 kommentar:

Gunhild sa...

Nam nam, dette MÅ jeg prøve :D