Valnøtter + sjokolade e en super kombinasjon, i dette tilfellet uten ekte sjokolade, men kakao.
Denne kaken har en fyldig, litt voksen smak, trolig på grunn av det brune sukkeret.
Du trenger:
3 egg
0.5 kopp brunt sukker
3/4 kopp mel
0.5 kopp kakao
3/4 kopp smeltet smør
1 ts bakepulver
noen dråper vaniljeessens
3/4 kopp mel
0.5 kopp kakao
3/4 kopp smeltet smør
1 ts bakepulver
noen dråper vaniljeessens
1 håndfull valnøtter
Melis og mynte til pynt
1) Smelt smør på svak varme.
2) Kakk tre egg i en bolle og bland lett sammen med sukkeret.
3) Tilsett mel, kakao, bakepulver, smør og vaniljeessens. Bland inn valnøtter tilslutt.
4) Steik i ovnen på 175 grader i ca 10-15 minutter eller til den har satt seg.
Den skal være myk, og gjerne litt flytende i midten.
Serveres med et dryss melis, valnøtt og mynte til pynt.
Smaker kjempegodt med gammeldags vaniljeis.
I min kake var det ikkje bakepulver, så den vil trolig heve seg litt mer med bakepulver. Bare til informasjon ;)
3 kommentarer:
Sikker nyyyydelig- med eller uten bakepulver :D
Liker at du blogger igjen! Tommel opp! =)
Ganske voksen smak på den! Men da e gøtt!
Eg og liker å blogge igjen!
Skulle bare hatt litt større matbudsjett ;)
Legg inn en kommentar